Software die helpt talenten van mensen te benutten voor betere prestaties

  • Home page
  • software die helpt talenten voor betere prestaties
perforamnce-management.jpg

Verspilling nummer 1: verspilling van talent

De verspilling van talent is verspilling nummer één als het gaat om verspillingen in bedrijfsprocessen.
Wat is verspilling van talent? Dat is ieder stukje potentieel wat een mens heeft wat onbenut blijft.
Het is de combinatie van talent, ambitie en doorzettingsvermogen wat het verschil maakt tussen een gewone sporter en een topsporter. En zou dat ook niet kunnen in het bedrijfsleven?
Waarbij uw medewerker uitstijgt boven de gemiddelde medewerker. Talent is iets wat iemand heeft. Door het talent in te zetten, te oefenen en te leren komt het talent tot bloei. Of het eruit komt heeft heel erg te maken met de omstandigheden. De coach, de leidinggevende, de werkomstandigheden, het pakket aan arbeidsvoorwaarden.
Verspilling van talent tegengaan is enerzijds barrières wegnemen door de omstandigheden zo in te richten dat dit talent niks in de weg staat om tot bloei te komen.
Anderzijds wordt talent enorm gestimuleerd als er iets te winnen valt.
Kunt u zich een bedrijfscultuur voorstellen waarin talent ten volle wordt benut om individueel en als team te winnen?
Het Permo software tool is een hulpmiddel om de talenten in uw organisatie te stimuleren elke dag te willen winnen. Want er valt wat te winnen, voor uw bedrijf en voor uw medewerker.
Het Permo software tool zorgt ervoor dat er dagelijks gestreden wordt om een olympisch niveau te halen. De stip aan de horizon is helder: die gouden medaille! De weg er naar toe is die van kleine stapjes, met iedere keer een moment van overwinning en loon naar werken.