Belonen

belonen-permo.jpeg

Webshop met producten als beloning

Het software tool bestaat daarnaast uit een webshop, waarbij we een aantal standaard opties al hebben ingevuld, maar u kunt zelf producten en andere soorten beloningen toevoegen aan de shop.De medewerker kan met zijn behaalde bonuspunten iets kopen in de webshop.

Dat maakt het behalen van prestatiedoelen juist zo aantrekkelijk voor uw medewerker. Namelijk het vooruitzicht dat er loon naar werken is.Het laatste deel van het Permo software tool is het gedeelte over beloning.Dit onderdeel van het tool is het laatste stuk wat nodig is om prestaties te stimuleren. Want wat is er leuker dan om iets concreets in handen te hebben na een geleverde prestatie?

Zoals de sporter die een medaille krijgt voor zijn prestatie, zo is het ook voor de medewerker ontzettend motiverend om loon naar werken te krijgen. En dat gaat verder dan het maandelijkse salaris.

Daarom kijken we met u naar welke soorten beloning passen bij uw medewerkers. Dit is namelijk per persoon verschillend. De één vindt het krijgen van extra vrije tijd heel fijn, de ander krijgt liever een cadeaubon en weer een ander vindt het krijgen van een boek ontzettend waardevol.

We richten daarom met u een webshop in, waarbij uw medewerker met behulp van zijn gescoorde bonuspunten ‘producten’ kan scoren.
 Het afhandelen van de webshop order ligt bij de leidinggevende. De leidinggevende zorgt ervoor dat de medewerker het product ook krijgt. Dit biedt gelijk de mogelijkheid voor de leidinggevende om de medewerker te complimenteren voor de noeste arbeid.