Permo

prestatie-en-motivatie-voor-jouw-medewerkers.jpg

Prestatie en motivatie voor jouw medewerkers

Onze droom is dat er in heel Nederland bedrijven zijn waar het voor iedereen die er werkt prettig werken is. We willen invloed uitoefenen op die bedrijven in de vorm van advies, tools en software. Om werkomgevingen te creëren waarin mensen tot hun recht komen, hun talenten kunnen benutten en daardoor gemotiveerd zijn om te presteren.

De Permo software tool is één van de tools die helpen deze droom te verwezenlijken. Meer motivatie, hogere prestaties.

Deze droom is haalbaar. Als iemand lekker in z’n vel zit, dan presteert hij of zij beter. Als iemand een haalbare doelstelling heeft en hij of zij haalt hem regelmatig, dan presteert hij of zij beter. Als iemand positieve feedback krijgt in de vorm van een compliment, zal hij of zij de volgende keer weer goed willen presteren. Als iemand daarnaast ook een materiële beloning krijgt, versterkt dat deze wil des te meer.

Wat wij doen in en voor bedrijven is een bijdrage te leveren dat mensen lekker in hun vel komen te zitten. Het Permo software tool is gemakkelijk in te richten voor specifieke bedrijven, goed te onderhouden en werkt mee aan het welbevinden van medewerkers.

Henk Hop werkt dagelijks in bedrijven als consultant. Hij adviseert bedrijven bij hun organisaties effectief in te richten, processen te optimaliseren en de mensen daarin te coachen, zodat betere prestaties geleverd worden. Henk is mensgericht, sociaal en prestatiegericht.


Meer weten over Henk Hop zie www.leanspecialist.nl