Presteren

presteren-permo.png

Uw medewerker kan realtime de prestaties zien

De software tool is ingericht met een aantal aantrekkelijke grafiekmodellen waaruit u een keuze kunt maken. Hiermee kunt u zelf en uw medewerker realtime de prestaties zien die behaald worden ten opzichte van de afgesproken doelen. Het is bewezen dat een grafiek die er goed uitziet motivatie verhogend werkt.

Met het Permo software tool krijgt uw medewerker op elk moment van de dag zicht op wat hij presteert. De medewerker doet gewoon zijn werk, maar houdt tegelijk zijn prestaties bij.

De prestaties worden vergeleken met de afgesproken doelen en in een grafiek weergegeven. Het visualiseren van de prestaties is een belangrijk onderdeel van prestatiemanagement. Het tool is dan ook voorzien van een aantal grafiektypes waarmee op een leuke manier de prestaties weergegeven kunnen worden. Tevens ziet de medewerker zijn opgebouwde bonuspunten en weet hij hoever hij af is van het kunnen verzilveren van de punten voor een beloning.

Per doelstelling worden metingen opgezet en grafieken aangemaakt. De manager of eigenaar kan de prestaties van de medewerkers ook volgen en gebruiken om aan te moedigen, te complimenteren en waar nodig te coachen als de doelen niet behaald worden.

Om de medewerker tot prestaties te brengen is naast het inrichten en gebruiken van het tool, een inspanning van de leidinggevende ook noodzakelijk. De menselijke factor is cruciaal. Presteren wordt pas echt leuk als er sociale aandacht is voor de prestatie.